Davant de l’agressiva invasió que està rebent el poble ucraïnés que ha provocat una greu crisi humanitària, sanitària i social, no podem permaneixer impassibles. Cal actuar per a ajudar a totes aquelles persones que en aquests moments estan passant un vertader infern.

 

Aquesta pàgina web està creada com un canal per a donar informació i facilitar la col·laboració i ajudar així en tot el possible al poble ucraïnés a través de dos mecanismes:

 Aportant productes de primera necessitat, en els punts de recollida de cada població. Com són: Roba tèrmica (mantes, sacs de dormir,…), Menjar no perible (llandes, pots de conserva, galetes, pasta, tot el que tinga una data de caducitat llarga), i Medicaments (Antiinflamatoris, antibiòtics, tractaments per a cremats, llet de fórmula, bolquers,…)

MOLT IMPORTANT: Totes les caixes de medicaments deuen anar etiquetades en idioma ucraïnés  i anglés, indicant quins medicaments van al seu interior per facilitar en la mesura de lo possible la seua identificació y distribució.

 Aportacions dineràries que es podran realitzar en aquesta pàgina, que aniran destinades a despeses per a compra de material sanitari que siguen necessaris tant en un present com en un futur (com pròtesis per a les persones mutilades,…), així com per a ajuda a d’emergència, i, transport, o qualsevol emergència asistèncial.

S’actualitzaran totes les activitats que es realitzen així com les llistes de productes de primera necessitat més urgents segons les necessitats que per mitjà dels canals oficials del govern ucraïnés i la societat civil ens estans transmitint continuament.

S’insta a tot aquell que puga i vulga ajudar a coordinar-se, organitzar-se, i buscar tota l’ajuda possible per a aportar al poble ucraïnès per totes les vies possibles.
Per a més informació hi ha podeu contactar-nos a través del formulari de contacte.

Hem d’actuar, els ucraïnesos no estan sols, per favor compartiu.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.